Nu eens niet doelloos drinken… ;-)

Nu eens niet doelloos drinken… ;-)

Poster ZeldaAanstaande zaterdag 30 januari is het tijd om lekker een biertje voor het goede doel te gaan drinken in De Lantaarn in Limmen, naar goede muziek te luisteren en Zelda een steuntje in de rug te geven! Mooier kan bijna niet. En je loopt ons er ook tegen het lijf, de Lumberjack parkeren we voor de deur.

Zelda is een meervoudig gehandicapt meisje uit Limmen en hoopt nog dít jaar naar Curaçao af te reizen om daar dolfijntherapie te gaan volgen. Om de reis en therapie  voor het hele gezin te bekostigen moet er een flink geldbedrag bij elkaar worden geharkt…

Inmiddels is er al een aanzienlijk deel van het bedrag bij elkaar gehaald door allerlei spontane acties, zoals sponsorlopen, viswedstrijden, kermisruns, verkoop van snoeppotjes, de fooien van een camping en ga zo maar door.

Daarnaast ontvangt de familie ook een bijdrage van Stichting Dolfinn uit Heiloo en omdat wij -als Zware Hufters- nu al vijf jaar op rij geld bij elkaar rijden voor Dolfinn, voelen we ons toch wat betrokken bij het lot van Zelda. Vandaar dat we dan ook aandacht vragen voor deze ludieke inzamelingsactie in Café De Lantaren in Limmen:

Kom Vol Gas Bierdrinken!

Tijdens de café battles in De Lantaarn, heeft het team van Sandra Bult, Wendy Bonne, Esther Hof en Moniek van Leeuwen er een goed doel aan gehangen; Help Zelda Verder. Per verkochte consumptie word er een beetje apart gehouden voor de Dolfijn Therapie en als zij winnen, dan doneren zij het prijzengeld ook aan Help Zelda Verder! De formatie J*A*S geeft acte de presence, alsook DJ’s Double D. Dus; kom VGB ‘en voor het goede doel… Vol Gas Bierdrinken. Andere versnaperingen mogen natuurlijk ook.

Actie Vriendje Voor 1 Tientje 2016

Gedurende de avond zijn wij ook aanwezig en staat onze LumberJack -een ietwat opvallend uitgedoste Opel Omega Station- voor de deur van De Lantaren. Het is die avond ook mogelijk om Vriendje Voor 1 Tientje te worden van De Zware Hufters, waarna je je naam op de auto mag zetten. Op die manier ga je virtueel mee op reis door Europa én steun je Stichting Dolfinn -en daarmee Zelda!

 


[map style=”width: auto; height:400px; margin:20px 0px 20px 0px; border: 1px solid black;” address=”Dusseldorperweg 58 Limmen” marker=”yes” z=”15″]

One comment

Comments are closed.