Sponsor actie in winkelcentrum ‘t Loo

Vriendje Voor 1 Tientje in winkelcentrum 't LooHEILOO – Rallyteam De Zware Hufters (Sven Wittebrood, RenĂ© Beerepoot, Theo Bakker en Peter Bijkerk) doet in februari 2016 voor de vijfde keer mee aan de Carbagerun Wintereditie: met een auto van maximaal 500 euro door zes Europese landen, dit keer naar eindbestemming Andorra.
De Zware Hufters gaan de tocht verrijden in een 19 jaar oude Opel Omega Station, die ‘Lumberjack’ is gedoopt. Met 10 euro kun je de mannen steunen.

Theo Bakker van het rallyteam: “Dit doen we uiteraard omdat we dat erg leuk vinden, maar ook om geld in te zamelen voor Stichting Dolfinn. Via onze sponsoractie ‘Vriendjes Voor 1 Tientje’ en bedrijven hebben we al een aardig bedrag bij elkaar gereden.”

Wie ‘Vriendje voor een tientje’ wordt en daarmee Stichting Dolfinn steunt, kan op zaterdag 19 en zondag 20 december in winkelcentrum ‘t Loo kennis maken met de rallyrijders en z’n naam op de Lumberjack schrijven. De Zware Hufters zijn dan te vinden tegenover Keurslagerij Kees Burger.

De Carbagerun 2016 Wintereditie wordt verreden van 15 tot en met 19 februari.

De Zware Hufters staan dit jaar voor de verandering eens IN het winkelcentrum met hun VV1T actie.
De Zware Hufters staan dit jaar weer in het winkelcentrum met hun VV1T actie.