De Zware Hufters

Sponsoring

Kees op de Volvo van De Zware Hufters

De Zware Hufters doen niet alleen mee voor de lol, maar willen ook weer geld inzamelen voor een goed doel.

We hebben er dit jaar voor gekozen om Stichting KEES uit Heiloo te steunen.
Stichting KEES ondersteunt mensen met een beperking door ze financieel de mogelijkheid te bieden om begeleid te bewegen en te sporten.

Over het algemeen zijn de Zware Hufters niet overdreven sportief, maar ze zijn wel bereid om met hun auto bergpassen en sneeuwstormen te trotseren om hiermee geld bij elkaar te rijden voor Stichting KEES.
Nu zal het door de bergen rondrijden met een auto niet direct geld opleveren, maar dit kan door uw inspanning en bijdrage als sponsor snel veranderen!

Wat zijn de mogelijkheden

Momenteel maken we gebruik van twee vormen van sponsoring: bedrijfssponsoring en sponsoring door particulieren.

Bedrijfssponsoring.
Als bedrijf kunt u ons zowel financieel als in natura sponsoren. Financiële sponsoring (al vanaf € 50,-) spreekt voor zich, sponsoring in natura kan betekenen dat u, als (bijvoorbeeld) leverancier van autobenodigdheden, een set sneeuwkettingen of winterbanden ter beschikking stelt.

Als bedrijfssponsor krijgt u een vermelding van naam en -indien beschikbaar- bedrijfslogo op deze website en de facebookpagina van De Zware Hufters.
Uw bedrijfsnaam wordt ook op onze auto geplaatst en zal op die manier gedurende de ruim 4000 kilometer lange tocht door Europa reclame maken voor uw bedrijf.

Sponsoring door particulieren.
Ook particulieren kunnen ons -en daarmee Stichting KEES- financieel steunen. Om deze steun wat laagdrempelig te houden hebben we ook dit jaar weer de actie Vriendje Voor 1 Tientje -ofwel VV1T- in stelling gebracht.

Voor één tientje mag je je naam op onze auto (laten) zetten en krijg je een vermelding op onze website en Facebook pagina. Wij zullen vervolgens jouw naam mee op reis nemen door Europa en hem na de Carbagerun weer netjes in Heiloo afleveren. Door jouw naamsvermelding laat je niet alleen zien dat je de tijd hebt genomen om aan ons te denken, maar steun je ook het werk van Stichting Dolfinn!

Aanmelden als sponsor of VV1T

Wil je meer informatie over sponsoring ontvangen of je meteen al aanmelden als VV1T, dan verzoeken we je vriendelijk om gebruik te maken van één van onderstaande opties.